De Nike Air VaporMax-sneaker genereerde veel buzz toen het debuteerde op Air Max Day in 2017. Het baanbrekende ontwerp liet de nieuwste Max Air-innovatie van het merk zien die het de VaporMax Air-eenheid mogelijk maakte om op te treden als een op zichzelf staande buitenzool. Vooruitkijkend naar de toekomst zal de sportkledingreus zijn revolutionaire technologie opnieuw bijwerken met zijn nieuwste Air VaporMax 2019.

De nieuwste technologische vooruitgang voor de low-top running sneaker is de introductie van Nexkin – een doorschijnende stretch-geweven stof die lichtgewicht en ademend is en zich aanpast aan de voet van de drager. In tegenstelling tot de traditionele Flyknit, biedt het nieuwste materiaal een meer duurzame en weerklare constructie. Verdere veranderingen omvatten een nieuwe interne kooi die de middenvoet voorziet van zowel ondersteuning als vergrendeling met een coating op de Air-eenheid die de kicks een kleurverschuivende esthetiek geeft.

Dit is hoe ontwerpers die wensen hebben vervuld in de vorm van de nieuwe Nike Vapormax 2019.

Het blijft de meest flexibele en lichtste Air Max dankzij de gesegmenteerde Air-zool die ervoor zorgt dat de voet natuurlijker kan bewegen dan elke vorige luchteenheid. De Air-unit over de volledige lengte zit nog steeds direct onder de voet – solo – om consistente demping te bieden tijdens het lopen of hardlopen.

Ontwerpers herwerkten het bovendeel met Nexkin, een doorschijnend stretch-woven materiaal dat lichtgewicht, ademend en conform de voet is, maar meer structuur biedt en duurzamer en weerklaar is dan Flyknit.

Een nieuwe interne kooi wikkelt de middenvoet en omhelst de boog om ondersteuning en vergrendeling te bieden.

De hielclip van TPU is groter en groter, wat meer ondersteuning betekent voor de hele dag dragen.

Het aanbrengen van een TPU-coating geeft de Airbag een nieuwe kleurverschuivende esthetiek: hij ziet er ondoorzichtig uit, maar wanneer hij wordt vastgehouden door licht, is hij transparant.

De Nike Air Vapormax 2019 verschijnt begin 20 december in een select aantal landen.

 

Benieuwd of we je maat aanbieden?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>