De vaders schoentrend  gaat al een tijdje goed en Louis Vuitton’s “Archlight” is een van de meest populaire stijlen die bij die rekening past. De sneaker is slechts $ 1.090 en heeft een futuristische golvende buitenzool, met een oversized tong en een laag uitgesneden enkel. De schoen werd voor het eerst geïntroduceerd voor de lente van ’18 en heeft beroemde fans zoals Bella Hadid, Jaden Smith en Hailey Baldwin.

Louis Vuitton Archlight Unisex Sneakers - Wit/Goud/Zwart
Louis Vuitton Archlight Hoge Dames Laarzen - Zwart/Goud

Hoewel de Archlight-sneaker al een statement-schoen is, heeft Louis Vuitton zichzelf wellicht overtroffen met zijn nieuwste variatie op het silhouet: een hoge laarz dit tot aan de dijen komt voor de dames.

Artistiek directeur Nicolas Ghesquière introduceerde de Archlight-schoen als onderdeel van de cruise ’19 -collectie van het merk, waardoor de sneaker op een onverwachte en spannende manier opnieuw werd geïnterpreteerd. De laars heeft de kenmerkende golvende buitenzool van de sneaker – waardoor deze direct herkenbaar is als onderdeel van de Archlight-familie. Het beschikt over een stretch bovenwerk van lamsvacht dat de been en een rubberen zool op de bodem knuffelt. De Italiaans gemaakte schoen heeft een ritssluiting aan de zijkant zodat de drager het gemakkelijk aan of uit kan trekken.

Benieuwd of we je maat in huis hebben klik hier

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>