Eenmaal in de maand trekken we lootjes middels een grabbelton dit voor alle reviews die er gemaakt zijn. De persoon die vervolgens getrokken word krijgt zijn complete aankoopsom terug.

De lootje die voor de maand Oktober is gevallen is een 5 sterren review van Ype Gefeliciteerd! klik hier om de review te bekijken.

  1. Simon says:

    Het heeft wat langer geduurd dan normaal, dit ivm Corona, bedrijven zijn gesloten, personeel moet vanuit huis werken ed…..en dan gaat de bel ..postnl…..daar zijn ze dan, de schoenen die ik heb besteld, nieuw en origineel, dus geen fake of wat dan ook…..eindelijk. Ben altijd netjes te woord gestaan, altijd mail ontvangen. Baalde wel dat het langer duurde, maar daar heeft sneakerstad geen grip op…..

  2. Alan de visser says:

    Ik heb gisteren paar sneakers besteld voor goede prijs lees ook altijd reviews paar waren best schokkend maar ook heel veel positieve reacties zo had ik bij otto ook gezeik terwijl het een betrouwbaar firma is ik geef sneakerstad een kans bevallen de nikes mij zal ik zeker vaker aankopen doen bij sneakerstad
    Mvg alan

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>