De levertijd van het gestelde product vind u op de product pagina als u een maat aanklikt doorgaands is de levertijd i.v.m logistieke drukte 2 t/m 22 werkdagen tussen (ma. – vr.). Uiteraard doen we er alles aan dit te versnellen.

Als (een deel van) je bestelling nog niet op voorraad is krijgt u deze in delen. Hier word u dan van op het hoogte gesteld en krijgt u daar aparte traceernummers van met deel leveringen. Doorgaand word er verzonden middels postNL.

Op het moment dat je bestelling wordt verzonden vanuit ons logistiek centrum, komt er onder ‘mijn bestellingen’ bij de bestelling ‘Verzonden’ te staan. Je ontvangt dan ook per e-mail een verzendbevestiging van ons met een PostNL Track & Trace code. Deze kan je invullen op de website van PostNL.

De bezorger van PostNL biedt de bestelling aan op het afleveradres. Mocht je niet aanwezig zijn tijdens de eerste bezorgpoging, dan ontvang je hiervan een notificatie van PostNL. Dit kan door middel van een briefje in de brievenbus of via de Track & Trace link.

PostNL laat dan weten met de volgende 3 opties waar je bestelling is:

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren m.u.v de uitzonderingsvoorwaarden. U heeft na annulering nogmaals 16 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd mits het product retour komt zoals deze geleverd is indien dit n.v.t. is de schade doorberekend en gecrediteerd wordt van het volledige aankoopsom anders zijn enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel (adresgegevens op het contactpagina) voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected].

 Uitzonderingen retourneren

 1. Die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 2. Die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 3. Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 4. Daarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 5. Voor audio- en video-apparatuur en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
 6. Gebroken en verwijderde zegels/sealing zijn alsmede een reden dat de retour artikelen niet aangenomen worden.

  Herroepingsformulier Sneakerstad downloaden klik hier.

  (Na dit ingevuld te hebben u dit kan e-mailen naar: [email protected].)
  – Uw pakket kan nadat u dit gemaild heeft middels welk gewenst pakket punt retour gesteld worden naar Sneakerstad BV –
  * Indien van toepassing uw bestelling geretourneerd kan worden t.a.v het opgegeven adres op het retourformulier*

Sneakerstad verzorgd bezorgingen wereldwijd dus het maakt niet uit waar u een ingeschrevenen bent.